OneClick – Rawworks Skip to content

OneClick

OneAaaS

Met OneAaaS, API-as-a-Service, maak je nu echt alles slim! Zelfs de applicaties die nog niet SaaS zijn of geen API hebben. Wij halen data uit een legacy applicatie en geven deze in een SaaS-methode weer, zodat het VDI-gebruik fors verminderd.

OneBoarding

Als nieuwe medewerkers goed worden opgevangen zijn ze sneller productief. Met OneBoarding automatiseren wij alle rompslomp in dit proces, zodat jij je kan richten op de persoonlijke opvang.

OneDatabase

Door data te verbinden kun je steeds slimmer zaken doen. Met OneDatabase bieden we een centrale connector, waarmee jij kunt inpluggen op bestaande databases. Zo zetten we data om in JSON-files voor het gebruik in API’s. 

OneMessage

Ook tijdens onderhoud op je werkplek wil je alle medewerkers direct kunnen blijven bereiken. OneMessage voert het met één click uit en geeft zelfs de mogelijkheid om een SMS te sturen.

OneOffice365

Teams meetings zijn niet meer weg te denken op onze werkplek. Maar hoe voorkom je een wildgroei aan kanalen en hoe integreer je de overige communicatie hierin? OneOffice365 biedt de oplossing met één self-service click.

OneRidderIQ

Dé oplossing om jouw RidderIQ ERP pakket gemakkelijk te koppelen aan een Active Directory. Met OneRidderIQ maken dit pakket leidend in de monitoring van medewerkers en automatische onboarding. 

OneStore

Start gemakkelijk een in-company winkel met OneStore. Geef gebruikers directe toegang tot resources als een CYOD-laptop, telefoon of werkplek accessoires en laat ze afrekenen in eigen bedrijfsvaluta.

OneTopdesk

Maak met één click een Topdesk ticket aan, direct vanuit je werkplek-portaal! Dit verlaagt de drempel en verhoogt de betrokkenheid van werknemers. Zij worden met notificaties transparant op de hoogte gehouden.