Zorg – Rawworks Skip to content

Werk sneller en slimmer in jouw zorgomgeving!

De adoptie van (nieuwe) technologie in de zorgsector neemt enorm toe en daarmee ook het aantal applicaties. Dit resulteert vaak in honderden applicaties naast het centrale ZIS of EPD zoals ChipSoft, Nedap en Nexus.

De zorg wordt daarbij ook steeds mobieler. Medewerkers zullen vaker buiten de muren actief zijn. Dit alles maakt jouw werk complexer en het maakt IT een nog essentieler onderdeel voor patiënten, zorgverleners en stafdiensten. Deze ontwikkelingen zorgen niet alleen voor druk op jouw zorgmedewerkers, maar leggen ook een enorme belasting op de IT-omgeving, IT-processen en IT-specialisten.

Gelukkig heeft RawWorks alle expertise in huis om zelfs de meest complexe IT infrastructuren aan te sluiten op Misson One! Zo turnen we jouw omgeving om naar onze OneApp en OneClick diensten en laten we ook de zorg in Nederland slimmer en sneller werken.

https://vimeo.com/user7040134/download/552751247/126c9990af

OneApp

Biedt een uniforme veilige werkplek voor alle type applicaties, door alles vanuit één werkplekportaal aan te bieden. Dit portaal kan vanaf mobiele apparaten of vaste werkplekken worden geopend. Data uit lokale bronnen, Teams, SharePoint, ShareFile en OneDrive wordt veilig ontsloten. 

OneClick

Maakt repeterende werkprocessen eenvoudiger, zodat de medewerkers in 1 klik automatisch diverse handelingen kunnen uitvoeren. Zo hoef je nooit meer handmatig 3x dezelfde data in te voeren in 3 verschillende applicaties, maar maak je direct vanuit één portaal automatische acties aan. 

Met trots kunnen wij vertellen dat wij vandaag de VMware Master Services Competency Digital Workspace hebben behaald! In september waren wij een nieuwe partner op de …

Waarom een HomeLab? De huidige situatie met COVID-19 heeft iedereen mee te maken. Je zit …

Samenwerking Microsoft en Citrix Microsoft en Citrix hebben onlangs een sterkere samenwerking aangekondigd op het …