Skip to content

Een veilige werkomgeving voor jouw gemeente

De huidige digitale werkwijze bij gemeentes loopt vaak nog niet echt heel soepel. Bijvoorbeeld omdat veel gemeentelijke software (Centric, PinkRoccade) nog niet over is naar echte SaaS-diensten. Dat stelt jou voor een uitdaging. Want jouw medewerkers en ambtenaren werken steeds vaker thuis én vanaf een laptop. En dus wordt die laptop nu ook voor privédoeleinden gebruikt… En wil jij voorkomen dat applicaties en data achterblijven op een laptop… Oftewel; hoe houd je de boel dan slim, snel én veilig? 

Bij RawWorks hebben wij zeer veel ervaring in gemeentelijke software en IT-omgevingen. Zo optimaliseren we doorlopend de gebruikers- en beheerervaring. Ook die van een Citrix gepubliceerde desktop, zoals veel gemeentes nu gebruiken. Dit doen we, onder andere, met onze OneApp strategie en OneClick diensten

OneApp

OneApp brengt al jouw applicaties samen in één veilig werkplek portaal. Dit betekent dat een gebruiker op dezelfde manier Office, Key2, SAP of Vicrea applicaties opent zonder aan te melden op een extra centrale werkplekomgeving. Wij voegen ook alle SaaS en interne Webapplicaties toe, zodat deze compleet is en de gebruiker één uniforme werkplek heeft voor alle type applicaties. Dit alles natuurlijk met SSO en MFA. Ook data uit lokale bronnen, Teams, SharePoint, ShareFile en OneDrive worden beveiligd toegevoegd aan dit portaal.

OneClick

OneClick voegt extra functionaliteiten toe aan dit werkplek portaal. Door middel van intelligente microapps kunnen wij direct in het portaal bijv. helpdesk tickets en self service acties weergeven en aanmaken. Ook data uit Centric en Pinkroccade applicaties worden zo slim weergeven. Hierdoor hoeven jouw gebruikers minder legacy applicaties op te starten en dat maakt hun werk veel efficiënter! 

Doei Citrix, Hallo Citrix! Bij klanten horen we vaak “wij willen eigenlijk van Citrix af”. …

VMworld is een jaarlijkse conferentie voor virtualisatie- en cloudcomputingtechnologieën die wordt gehost door VMware, zijn …

RAWWORKS PRESENTEERT OP E2EVC E2EVC DIGITAL | THE WORLD is de titel van Experts 2 …