OneDigital – Rawworks Skip to content

Raw Tribe Digital

Wat wordt jouw volgende stap in digital?

werken in de wereld van morgen

werken aan de wereld van morgen

Ja, ik wil...

Werken ín de wereld van morgen

RawWorks laat sinds 2019 heel Nederland sneller en slimmer werken met Mission One. Met de komst van OneDigital zetten we de volgende stap in de digitale mordernisering van onszelf én van jou!

Wij zien dat onze fysieke en de virtuele wereld langzaam één worden. AR/VR en IoT devices zorgen nu al voor andere soorten interactie. Edge computing, AI/ML en 5G dragen samen bij aan snelle en intelligente gegevensuitwisselingen. En de ontwikkeling van blockchain applicaties zorgt voor een open en veilig internet. We gaan van hypertext naar hyperspace, van een plat naar een ruimtelijk web. Door deze ontwikkeling en de convergentie van deze technologieën zal hiermee dan ook een nieuwe generatie aan toepassingen ontstaan.

Door organisaties nú te helpen met strategische vraagstukken ter verbetering van de klantervaring, optimalisatie van processen en vernieuwende bedrijfsmodellen, leggen wij hét fundament voor deze nieuwe wereld. We laten klanten dus niet alleen nu al slimmer en sneller werken, maar nemen je ook al mee naar een nieuwe wereld en onze digitale toekomst. 

RAWWORKS LAAT NEDERLAND SNELLER EN SLIMMER WERKEN

Volg onze Mission One en maak al jouw dagelijkse werkzaamheden vanaf 1 plek en onder 1 muisklik beschikbaar. Met RawWorks ontwikkel je een persoonlijke werkplek, waar kennis, data en applicaties naadloos samenwerken. We automatiseren herhalende processen en zorgen dat jij altijd één stap vooruit werkt.

Ja, ik wil...

Werken aan de wereld van morgen

OneDigital is nu nog een klein team binnen het veel grotere RawWorks. Ons Digital team bestaat uit Architecten, Engineers en AI-specialisten die impactvol werk leveren bij grote klanten. Vanuit onze consultancy rollen brengen we kennis terug binnen het bedrijf en bouwen mee aan slimme bouwblokken die ons helpen op ons pad naar de digitale toekomst.

Onze specialisten werken vanuit de peilers;

Join our Tribe

OneDigital werkt voornamelijk aan  Digital Transformation projecten en draagt bij aan R&D. Zo kunnen we van dichtbij en samen met de klant daadwerkelijk waarde leveren. Opgedane kennis leggen we middels bouwblokken vast in ons Technology Framework. Want RawWorks staat voor samen leren, samen bouwen en samen werken. En ook zeker samen een geweldige tijd beleven, met de allerleukste arbeidsvoorwaarden

WAT WIJ JOUW ORGANISATIE BIEDEN

RawWorks OneDigital is er om jou te helpen bij;