Masterclasses – Rawworks Skip to content

Onze masterclasses worden gegeven door experts die hun praktijkervaring en best-practices willen delen. Ze geven je in een kort tijdsbestek de laatste technische inzichten, met een link naar jouw praktijk.

Diplomatraject

Volg verschillende masterclasses en creëer je persoonlijk diplomatraject. Het volgen van een Masterclass kost 895,- per persoon.

Voor ieder niveau

Niveau 1: Basis
Niveau 2: Medior
Niveau 3: Expert

Locatie en datum

Afhankelijk van de specifieke masterclass zijn de locatie en datum bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina of bel voor meer informatie op telefoonnummer: 085-0185167

EUC
Masterclass

De End User Computing (Workspace) wereld verandert snel. Steeds vaker worden DevOps practices toegepast en vormt Infrastructure-as-Code de basis.

In deze masterclass van één dag leggen we je alle nieuwe technieken uit en hoe deze in elkaar passen. Denk hierbij onder andere aan: Azure DevOps, Terraform, Ansible, AVD, Intune, Citrix Cloud, ControlUp, VMware Workspace, Intune, Chocolatey.. Deze masterclass is perfect om in één dag weer bij te zijn en kan jaarlijks worden herhaald.

Ideaal voor professionals met beperkte vrije tijd. Zo kan jij na één dag weer mee praten over de laatste technieken en je klant/baas/afdeling/gebruikers correct adviseren.

PowerShell
Masterclass

PowerShell is belangrijker dan ooit! Als IT’er is het belangrijk om PowerShell scripts te kunnen lezen en schrijven. Veel IT’ers kopiëren scripts van het internet en voeren deze direct uit op de omgeving. Zonder echt te begrijpen wat er in de scripts staat kan dit zeer onveilig of onhandig zijn.

In deze masterclass worden basis PowerShell principes als Function, Modules, If/ELSE/DO/UNTIL statements, where-object, parameters, replace enz. uitgelegd en aan de hand van hands-on voorbeelden uitgevoerd.

Binnen één dag leer jij hoe je PowerShell integreert in je werkzaamheden en hoe je scripts maakt en leest.

Citrix Automation
Masterclass

Maak jij je Citrix Images (MCS/PVS) nog met de hand? Of gebruik je Citrix versioning? In deze masterclass leer je Citrix images geautomatiseerd op te bouwen.

De voordelen hiervan zijn stabielere, schonere, gedocumenteerde images. Deze hebben direct een positieve invloed in het beheer en de gebruikers ervaring. Daarnaast maakt het ook de upgrades van bijv. Windows 10 een stuk eenvoudiger. Leer in deze masterclass hoe je Citrix beheer meer kan uitvoeren vanuit een DevOps gedachte.

Ontvang in deze tweedaagse masterclass ook kant en klare generieke Ivanti Automation Building Blocks voor het aanmaken van images. En tips and tricks om ook de Citrix backend geautomatiseerd uit te rollen en te updaten. Ook zullen er tips and tricks worden gedeeld voor het geautomatiseerd installeren van applicaties.