Wij zijn er klaar voor!

Bij RawWorks draait alles om de eindgebruiker. Wij geloven in een betere omgeving voor mensen. Dat kan met behulp van IT bereikt worden. Een IT-omgeving die eenvoudig in het gebruik is, inspireert en helpt om je werkdoelen te behalen.

De wereld verandert continu en ook de klant organisaties waarvoor wij werken zijn zeer dynamisch. Bij RawWorks veranderen we snel mee met de ontwikkelingen in de markt. Daardoor ontwikkelen we steeds nieuwe diensten waarmee we onze meerwaarde aantonen voor medewerkers en klanten.  Op dit moment bieden we onze diensten aan als Consultancy, Projects en Services.

One Click

RawWorks legt de focus op je werk efficiënter maken. Wij automatiseren al jouw dagelijks terugkerende werkzaamheden en maken deze beschikbaar onder 1 muisklik. Dit betekent dat wij bedrijfsprocessen in kaart brengen en al deze handeling in 1 workflow ontwerpen.

Deze workflow maken wij vervolgens in een overzichtelijk portaal beschikbaar. Hierdoor kan je 10x sneller werken. In de markt worden deze workflows ook wel Customer Journeys genoemd. RawWorks richt zich met name op de interne klant. In een ziekenhuis kan dat een arts of een verpleegkundige zijn. In een gemeente bijvoorbeeld een baliemedewerker of een uitvoerend ambtenaar.

One App

Applicationless is werken zonder volledige applicaties te hoeven openen. Dit betekent dat we alleen functionaliteiten uit de applicatie aanspreken en deze naar de gebruiker brengen.

Via één portaal worden alle applicaties aangesproken met scripts of API’s en worden alleen de benodigde functies aangeboden aan de gebruiker. Doordat er vanuit het portaal verschillende applicaties worden aangesproken, kunnen we dus een werkomgeving realiseren die volledig is afgestemd op de functionaliteit die de gebruiker nodig heeft.

We spreken alleen die functies van de verschillende applicaties aan die nodig zijn en presenteren deze in één overzichtelijk portaal. Dit kan een bestaand portaal zijn (Microsoft, Citrix, Vmware) of een portaal die we voor je op maat maken.

Cloud Landing Zones

De cloud lijkt in veel opzichten op jouw eigen datacenter. De voordelen van de cloud zijn duidelijk, maar ook in de cloud is het opzetten van een architectuur, het juiste inzicht, de juiste processen en budgetcontrole belangrijk. Veel van onze klanten zijn ‘organisch’ aan de slag gegaan met de cloud en hebben op deze manier de nieuwe legacy opgebouwd. Kenmerken zijn: hogere kosten dan gebudgetteerd, performance problemen, onduidelijke inrichting en geen eenduidige inrichting waardoor automation erg lastig is.


RawWorks biedt gestandaardiseerde Cloud Landing Zones, waarbij conform een standaard architectuur en de juiste tooling een Cloud omgeving ontstaat, zoals de cloud bedoeld is. Klaar voor het hosten van Cloud Native applicaties en Legacy applicaties. RawWorks heeft expertise in huis van Microsoft Azure en Amazon AWS.

Citrix Cloud

Een eigen Citrix backend beheren blijft lastig en vaak veel werk. Citrix brengt iedere drie maanden een nieuwe versie uit (CR) of een update (CU) voor de Long Term Support Release (LTSR). Om in support te blijven moet je deze installeren en bijhouden. Daarnaast komen ook regelmatig nieuwe features uit en wil je de omgeving hoog beschikbaar en veilig houden.

Met Citrix Cloud kan je de gehele Citrix Backend als een service af nemen. Citrix zorgt voor de updates en de High Availability. Maar daarnaast ook de connectie naar de werkplek en maakt deze oplossing het ook mogelijk om werkplekken in de (publieke) cloud neer te zetten of te mengen met on-premise werkplekken. RawWorks vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Intelligent Modern Workspace

De traditionele werkplek is sterk aan het veranderen. Werken doen we tegenwoordig overal en vanaf verschillende apparaten. De intelligente werkplek moet ervoor zorgen dat iedereen overal efficiënt kan werken.

Technieken die we op het gebied van End User Computing (EUC) beheersen zijn o.a. Citrix, Enterprise Mobility Management en Office 365. Maar onze visie gaat verder, en we geloven in het uitvoeren van dagelijkse handelingen met One Click en One App.

Robotic Process Automation (RPA)

RawWorks zet RPA tooling in om efficiëntie te creëren bij repeterende handelingen in de One Click dienst. Daarnaast wordt RPA ingezet voor het automatiseren van functies in oudere bestaande applicaties, die geen API ondersteunen.

Met RPA kunnen we data schrijven en lezen van deze applicaties door menselijk gedrag in de User Interface te leren, zodat een robot dit gedrag kan simuleren. Het is hiermee dus mogelijk om enerzijds dagelijkse handelingen te automatiseren en daarnaast deze applicaties op te nemen in de One Click dienstverlening.