ONE MISSION: MISSION ONE

Wij zijn de marktleider in Application-As-Code

RAWLABS

RawLABS is het Research & Development (R&D) orgaan van RawWorks. RawWorks ontwikkelt eigen software en automation en workflows. Het doel van RawLABS is het technisch realiseren van Mission One: “Al jouw dagelijkse functies op 1 plek en onder 1 muisklik beschikbaar”.

De volgende bijdrage levert RawLABS:

OneClick

Wij bieden een one click ervaring, door het combineren van Machine Learning / Artificial Intelligence, met workflows van bedrijfsprocessen en Robotic Process Automation (RPA).

OneApp

Wij bouwen custom Application Programmable Interfaces (API’s) en integreren SaaS en Legacy applicaties op een portaal. Dit portaal wordt opgebouwd uit bestaande Citrix, Microsoft of VMware technology.

RAWDNA

‘If you want to go fast go alone, if you want to go far go together’

Velen zeggen het, wij zijn het. RawWorks ís anders. Bij ons bouwt echt iedereen mee aan de ontwikkeling van de organisatie. Vanaf de start is hard gebouwd aan, wat wij noemen, ‘een nieuwe wereldcultuur’. Een zonder hiërarchie; verantwoordelijkheden met bijbehorende taken worden verdeeld.

Onze kernwaarden:

  • Denk Win-Win
  • We kennen geen rangen en standen
  • We vieren alles
  • Fouten maken mag
  • Volledige transparantie.

‘Met onze squads hebben wij focus op specifieke sectoren’

SQUADS

We organiseren ons in kleine branche georiënteerde Squads die zich focussen op een specifieke technologie. Door de combinatie van branche en technologie zijn wij in staat waarde toe te voegen. Eén van onze waardeproposities is de One Click strategie, hiermee automatiseren we al jouw dagelijks terugkerende werkzaamheden en maken deze beschikbaar onder 1 muisklik. Daarnaast bieden we One App, hiermee kun je vanuit één portaal diverse applicaties aanspreken en zo een persoonlijke werkomgeving realiseren. Wij zijn momenteel actief in de Zorg en Overheid branche.

Raw Zorg

In een ziekenhuis, waar een verpleegkundige veel administratief werk verricht en daardoor een hoge werkdruk ervaart en er minder tijd voor de patiënt overblijft, bieden wij One Click. Wij geloven dat de kwaliteit van de zorg hiermee omhoog gaat, er minder fouten worden gemaakt en we hiermee een bijdrage te leveren aan het personeelstekort binnen de Zorg.

Raw Overheid

In een Gemeente waar een uitvoerend ambtenaar dagelijks te maken heeft met een diversiteit aan applicaties waardoor hij inefficiënt zijn werkzaamheden uitvoert en hierdoor onnodig veel tijd kwijt is bieden wij One App. Door te werken vanuit één portaal wordt het werk efficiënter en heeft de ambtenaar meer tijd voor burgerzaken.

juli 28, 2020

Samenwerking Microsoft en Citrix

juni 8, 2020

Rawworks presenteert op E2EVC

mei 25, 2020

Rawworks Microsoft Gold Partner

april 29, 2020

RawWorks wint Citrix Efficiency Award