Skip to content

ONZE BELOFTE

RawWorks laat Nederland sneller en slimmer werken met Mission One

Volg onze Mission One en maak al jouw dagelijkse werkzaamheden vanaf 1 plek en onder 1 muisklik beschikbaar. Met RawWorks ontwikkel je een persoonlijke werkplek, waar kennis, data en applicaties naadloos samenwerken. We automatiseren herhalende processen en zorgen dat jij altijd één stap vooruit werkt.

FASE 1: PREPARE

Get ready for… dé kickstart van jouw Mission One! Wij helpen je direct op weg naar een nieuwe werkomgeving, toegespitst op jouw bedrijfsspecifieke situatie.

In een tijd van zelfrijdende auto’s en meedenkende koelkasten laat jij je toch niet meer beperken door trage IT en beperkende applicaties?

FASE 2: ONBOARD

Wij lanceren jou geautomatiseerd naar de nieuwe werkplek! De gebruiker wordt centraal gezet en we bieden alle applicaties en data op gelijke manier aan met OneApp.

OneApp brengt jouw (legacy, SaaS,Web en Mobile) applicaties samen in één duidelijke werkplek. Bijvoorbeeld met de Citrix Workspace, VMware Workspace ONE, Microsoft Teams, Synigo Pulse of Workspace 365.

FASE 3: AUTOMATION

Vanaf deze fase laten we je 10 x sneller werken door complete bedrijfsprocessen te automatiseren. Maak nu ook kennis met OneClick; al jouw dagelijkse functies onder één muisklik!

RawWorks biedt de meest gecertificeerde Microapp specialisten van Europa! In onze RawConnectionLibrary vind je nu al kant en klare integraties die jouw werkplek nóg slimmer maken.

FASE 4: INTELLIGENCE

Tijd om vooruit te kijken! Maak Mission One nóg slimmer met gespecialiseerd maatwerk. Wij integreren in deze vierde fase een flinke lading extra intelligentie in jouw werkplekportaal.

Jouw specifieke business processen vormen het uitgangspunt voor nóg slimmere custom made integraties. Ontdek hoe we dit samen soepel integreren in jouw werkplekportaal. 

5. Optimized

We naderen de finale! Jouw wensen en eisen aan het werkplekportaal worden steeds intenser in een omgeving die altijd blijft veranderen. Samen werken we aan een stabiele toekomst!

Met RawWorks als strategisch partner ben je hoe dan ook klaar voor de toekomst! Ontdek met ons hoe jij Mission One van start kan laten gaan en zet nú de eerste stap vooruit.

Sectoren

Wij laten heel Nederland sneller en slimmer werken. Check nu onze track records!

Overheid

Ook als je medewerkers mobiel of vanaf een laptop werken wil je zicht houden op een veilige werkomgeving. RawWorks heeft veel ervaring in gemeentelijke software en IT-omgevingen. Laat jouw gemeente dus sneller en slimmer, maar ook veiliger werken vanaf íedere plek.

Zorg

De adoptie van (nieuwe) technologie in de zorgsector neemt in rap tempo toe en daarmee ook het aantal applicaties. Wij zorgen ervoor dat je niet meer dezelfde data hoeft in te invoeren in verschillende applicaties, maar direct vanuit één werkplekportaal acties kan weergeven en aanmaken. 

Commercieel

De werkplek is veranderlijker dan ooit. Waar, wanneer en hoe we werken verschilt per branche en bedrijf. Maar nu jouw medewerkers vaker thuiswerken wil je wél zicht houden op een efficiënte en veilige werkomgeving, waar communicatie snel en centraal verloopt.

Awards

3 Microsoft Certified Trainers, Microsoft Gold partner

Grootste Citrix Community Partner ter wereld: Meest aantal Citrix Technology Professionals (CTP-ers 3x) en CTA Citrix Technology Associate, Citrix Certified Trainer

6x VMware vExpert en VMware Master Services Competence Digital Workspace.

Amsterdam UMC kiest RawWorks als partner voor nieuwe werkplek
15okt

Amsterdam UMC kiest RawWorks als partner voor nieuwe werkplek

AMC en VUmc bundelen de krachten. Het Amsterdam UMC bouwt aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. Om hier vorm aan

Verslag DUCUG september 2021
04okt

Verslag DUCUG september 2021

Woensdag 29 September organiseerde de DuCUG (Dutch Citrix User Group) (www.ducug.nl) een in person event in de Duikenburg in Echteld. RawWorks was als sponsor aanwezig

Werkplek Reservering App
10sep

Werkplek Reservering App

Door Sneller en Slimmer samen te werken hebben wij in de vakantieperiode in samenwerking met Hollands Kroon, de BUCH en Shared binnen 2 weken een

Kennismanagement bij Rawworks
04aug

Kennismanagement bij Rawworks

Eén van de processen binnen RawWorks is het kennismanagement proces. Dit proces houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van kennis bij onze medewerkers.

Ja, ik kom graag in contact!

Graag nodigen we je uit om eens bij ons op kantoor langs te komen, even te bellen of om te mailen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 19:00. En zelfs vaak ook nog ver daarna…