Diensten – Rawworks Skip to content

Rawworks

Deze diensten laten jou sneller en slimmer werken!

RawWorks biedt haar belangrijkste diensten ‘as-as-a-service’. Zo ben jij overal verzekerd van álle tools voor de allerslimste werkplek, veilig vanuit de cloud. Ontdek nu alle As-a-service producten en diensten. 

ONEAPP

Gebruikers werken gemiddeld in 11 applicaties om hun werk te kunnen doen. Hierdoor staan bestanden overal en daarmee zijn deze meteen ook slecht vindbaar. Met OneApp koppelen we al je (legacy, SaaS, Web en Mobile) applicaties en bestanden met slimme API’s aan elkaar. Zo kun jij sneller en slimmer werken vanuit één duidelijk werkplekportaal. 

We starten met een inventarisatie van je huidige werkomgeving en maken een plan per applicatie en het gebruik hiervan. Uiteindelijk leveren wij jouw persoonlijke OneApp-omgeving, inclusief licenties, en nemen daarbij ook graag het beheer voor onze rekening. Dit portaal kan desgewenst zelfs worden geleverd als Platform-as-a-Serivce (PaaS). Als extra dienst bouwen we legacy applicaties om naar onze unieke OneClick processen (API as a Service). 

Lees meer

ONECLICK

Met OneClick maak je jouw OneApp werkplekportaal nog sneller en slimmer door de inzet van MicroApps, API’s en Workflows. Hiermee schakelt een gebruiker nooit meer tussen verschillende applicaties en automatiseer je complete bedrijfsprocessen. Zo kan één formulier met één klik grote acties uitvoeren zoals bijv. het onboarden van nieuwe medewerkers of meerdere acties in verschillende applicaties uitvoeren. Dit maakt jouw werk 10x sneller. Via de RawConnectionLibrary bieden we honderden koppelingen en integraties met applicaties. 

Lees meer

ONECLOUD

Het doorschalen van een eigen datacenter is complex en gelimiteerd. Het ontbreken van een cloud strategie en cloud standaarden zorgen voor een nieuwe legacy. Maar de wereld om je heen is steeds meer IT gedreven en ook jij weet: de cloud is dé weg naar slimme digitalisering. Tijd om die te omarmen!

Onze OneCloud-strategie en DevOps cultuur zorgen voor een focus op deze innovatie. Zo werk jij gemakkelijker, sneller en veiliger samen met je collega’s en wordt jouw werkplek volledig geautomatiseerd, gedocumenteerd en snel aanpasbaar naar nieuwe innovaties. Meer dan 30 gecertificeerde Microsoft Azure specialisten maken van RawWorks jouw powerhouse op het gebied van de cloud.  

Modules; 

  • IaaS LandingZone
  • Hybrid Cloud
  • Cloud Management
  • Cloud Migration
  • Cloud Communications
  • Cloud Backup
  • Cloud Identity
  • Cloud Security
Lees meer

ONEDEPLOY

Met OneDeploy ontwikkelden we een unieke module om binnen 15 minuten je eigen Cloud Landingzone en Cloud werkplek omgeving te creëren! Zo start je direct jouw Misson One en vlieg je vooruit naar een slimmere en snellere manier van werken. 

ONEWORKSPACE

Veel van jouw medewerkers werken nu nog in een trage en slecht beheerde werkplek, die hen eerder tegenwerkt dan meewerkt. Je hebt te veel verschillende applicaties nodig om je werk te kunnen doen en al deze applicaties lijken elkaar alleen maar in de weg te zitten… Hierdoor is je samenwerking met collega’s onnodig complex. Herkenbaar?

RawWorks is hét powerhouse op het gebied van workplace services en brengt een volledig geautomatiseerde, CI/CD gedreven workplace. Wij realiseren met OneWorkspace een persoonlijke werkplek die volledig is ingericht naar de behoefte van gebruikers. 

Lees meer

RAWCHOCOLATEY

Onze RawChocolatey is een unieke software tool om zelf Chocolatey-pakketten te maken in een handige gebruikersinterface. Het is nu niet meer nodig om PowerShell en XML met de hand aan te passen. De tool biedt ook automatische detectie van MSI of EXE en versienummers. Met het beheertabblad kunt u zelfs de pakketten op uw eigen Chocolatey-server weergeven en pakketten naar de server pushen.

STRATEGY CONSULTING

Is jouw IT-omgeving te complex geworden om te beheren? Dan springen wij bij! RawWorks wijst je de weg naar innovatie en neemt je persoonlijk mee op Mission One. Zo ga jij van een situatie waarin je niet meer kan voldoen aan projectaanvragen en waar er te weinig personeel of budget is, naar een moderne persoonlijke werkplek waar al jouw dagelijkse werkzaamheden vanaf 1 plek en onder 1 muisklik beschikbaar zijn. Onze specialisten brengen strategie en structuur aan in jouw roadmap voor de Cloud en deze slimme werkomgeving. 

Lees meer

Waar wil jij meer over weten?

Laat een bericht achter en start ook met sneller en slimmer werken!