Wat is onze visie?

Wij geloven in een nieuwe wereld. Alles wat we doen houden we tegen het licht. We proberen de traditionele aanpak te vermijden. Eigenlijk zijn we tegendraads.

Resultaat bereiken we samen: We empower our people, reward them, let them build the company.

Raw staat voor twee tegenpolen: Puur & Kracht. Puur in de vorm van transparantie, openheid, cut-the-bullshit.

Kracht staat voor energie, klaar voor de toekomst, we bundelen het beste talent, echte waarde toevoegen voor onze klanten en medewerkers.

De kracht van de Cloud


Bij Raw wordt iedereen opgeleid in AWS en Azure Cloud technologie. Dit geldt niet alleen voor platform specialisten, maar ook voor DevOps en netwerkspecialisten. Onze Squads zijn opgebouwd uit multi-disciplinaire IT specialisten. Die samen cloudtechnologie inzetten om innovaties te ontwikkelen.

Why:

Wij zien dat de wereld door technologie hard verandert, er ontstaat een nieuwe wereld. Er is steeds minder ruimte voor traditionele bedrijfsvoering en digitale bedrijfsvoering is het enige wat op grote schaal lijkt te overleven. We geloven dat als je geen waarde toevoegt er geen bestaansrecht blijft. De waarde die wij creëren zorgt er ook voor, dat in een wereld waarin steeds meer wordt geautomatiseerd, ons team courant blijft in de arbeidsmarkt.

How:

We organiseren ons in kleine branche georiënteerde Squads die zich focussen op een specifieke technologie. Door de combinatie van branche en technologie zijn wij in staat snel waarde te ontwikkelen. Alle Squadmembers worden opgeleid in de branche en in de laatste technologieën (zoals AWS, Azure). De Squads bestaan uit 7 multidisciplinaire specialisten, waarmee we technologie silo’s doorbreken. De Squads werken Agile aan nieuwe oplossingen en het ontwikkelen van diensten. Door het betrekken van Managers uit de praktijk, zorgen we ervoor dat de Squads daadwerkelijk werken aan het oplossen van problemen.

What:

We stellen gezamenlijk de Squad plannen op. We definiëren de ‘why’ van de Squad. We werken de profielen van Squad members uit die wij nodig hebben om de waarde te creëren. En werken met sprints, stapje voor stapje, aan het creëren van toegevoegde waarde.